Termeni și condiții
Ultima revizie: Iunie, 2023
 
Continutul website-lui www.atelierimage.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate ATELIER IMAGE S.R.L.. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al ATELIER IMAGE S.R.L.. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.
Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.
Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@atelierimage.ro
 
Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile companiei noastre.
 
ATELIER IMAGE S.R.L. se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.
Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.
Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.
Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre ATELIER IMAGE S.R.L. au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
 
ATELIER IMAGE S.R.L. este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu nr. 26560. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr.677/2001, privind protectia datelor personale stocate. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale pacientilor si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare. Toate persoanele beneficiaza de drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia datelor personale inclusiv dar fara a se limita la procesare/stocare/arhivare/ dreptul la informare (art.12)/dreptul de acces la date (art.13)/ dreptul de interventie asupra datelor (art.14)/ dreptul de opozitie (art. 15)/dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18)/etc.