Despre noi

Spectacular event planners

La Atelier Image Events, suntem arhitecții evenimentelor corporate, creatorii de experiențe extraordinare, magicienii din spatele momentelor memorabile și a zâmbetelor uimite.

Adăugăm acel ingredient special de „wow” care face ca fiecare eveniment să fie remarcabil și inconfundabil.

Evenimente Corporate

Suntem o agenție de tip boutique, care creează evenimente adaptate și personalizate pentru clienții noștri corporate. Îmbinăm gândirea strategică cu o viziune creativă, plasând fiecare detaliu la locul potrivit pentru a crea o experiență extraordinară. Planificarea noastră este riguroasă, iar execuția noastră este impecabilă.

Experiențe care Inspiră

La Atelier Image Events, suntem creatori de amintiri și realizatori de emoții. Transformăm spațiile în povești și oamenii în protagoniști. Nu ne mulțumim să organizăm doar evenimente – construim experiențe care să inspire și să rămână în inimile participanților.

Experiență din 2006

Cu o experiență solidă în domeniu începând din anul 2006, la Atelier Image Events ne-am dedicat timpul și energia pentru a crea evenimente corporate de excepție.

Această lungă perioadă de activitate ne-a consolidat reputația și ne-a întărit abilitățile de a aduce un plus de strălucire, rafinament și originalitate în fiecare proiect pe care îl realizăm.

Construim evenimente
care să inspire

Arhitecți de evenimente corporate

Creatori de experiențe extraordinare

Realizatori de emoții

Creatori de amintiri

Viziune creativă

Planificare riguroasă

Execuție impecabilă

Experiență solidă din 2006

Am creat evenimente pentru

Am creat evenimente pentru