Management de eveniment

Oferim servicii complete de management de eveniment, asigurându-ne că, în fiecare etapă a procesului, clienții noștri se pot bucura de o experiență fără griji și de succes . De la conceptul inițial până la implementare și evaluarea finală, suntem alături de clienții noștri, oferindu-le expertiza noastră în implementarea fiecărui detaliu. 

Concept de eveniment

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a dezvolta un concept unic și captivant pentru evenimentul lor. Ne concentrăm pe înțelegerea obiectivelor, valorilor și publicului țintă pentru a crea un concept care să se potrivească perfect.

Grafică și elemente vizuale

Echipa noastră talentată de designeri creează elemente vizuale și grafică care să reflecte tematica și identitatea vizuală a evenimentului. De la invitații și materiale de marketing până la panouri de semnalizare și prezentări, ne asigurăm că fiecare element vizual sprijină mesajul și atmosfera evenimentului.

Propunere locații eveniment

Pe baza conceptului și cerințelor evenimentului, vă propunem o selecție de locații potrivite, care corespund tematicii, dimensiunilor evenimentului și bugetului dvs. Ne ocupăm de vizitarea locațiilor, negocierea contractelor și ne asigurăm că toate aspectele logistice sunt luate în considerare.

Amenajare locații

Designul și amenajarea locațiilor sunt esențiale pentru a crea o atmosferă captivantă și memorabilă. Ne asigurăm că fiecare detaliu, de la aranjamentul mobilierului și iluminatul ambiental până la decor și scenografie, este planificat și implementat cu grijă pentru a se potrivi cu tematica evenimentului.

Cazare

În cadrul serviciilor noastre complete de management de eveniment, vă oferim asistență în selectarea și rezervarea cazării pentru participanții evenimentului. Colaborăm cu o rețea extinsă de hoteluri și alte unități de cazare pentru a vă asigura că participanții beneficiază de opțiuni convenabile și confortabile, adaptate nevoilor și preferințelor lor.

Transport

Ne ocupăm de gestionarea și coordonarea transportului pentru evenimentul dvs. De la aranjamentele de transport la și de la aeroport, la transferuri locale sau transportul în cadrul evenimentului, ne asigurăm că participanții se pot deplasa cu ușurință și că logistica transportului este impecabilă. Colaborăm cu furnizori de transport de încredere și eficienți pentru a asigura o experiență lină și confortabilă pentru toți participanții.

Logistică evenimente

Coordonăm toate aspectele logistice, cum ar fi planificarea programului, gestionarea echipamentelor și furnizorilor, organizarea transportului și cazării și ne asigurăm în permanență de respectarea termenelor și eficiența proceselor.

Servicii audio-video

Oferim servicii audio-video de înaltă calitate, inclusiv echipamente audio și de iluminat profesionale, ecrane și proiectoare, transmisie în direct și înregistrare a evenimentelor, creând astfel o experiență vizuală și auditivă captivantă pentru participanți.

Artiști evenimente

Colaborăm cu o rețea extinsă de artiști talentați, inclusiv muzicieni, dansatori, acrobați și alte forme de divertisment, pentru a adăuga un plus de originalitate în cadrul evenimentului dvs.

Elemente de entertainment

Ne ocupăm de organizarea activităților de divertisment, de la prezentări live și spectacole tematice până la jocuri interactive și experiențe inedite, asigurându-ne că participanții se bucură de momente deosebite și distracție garantată.

Secretariat de eveniment

Administrăm înregistrarea participanților, distribuirea ecusoanelor, a cadourilor și orice alte detalii administrative, asigurându-ne că toate aspectele operaționale sunt gestionate cu profesionalism și eficiență.

Înregistrare participanți

Implementăm sisteme de înregistrare online și offline pentru participanți, gestionăm întreg procesul de înregistrare cu personal dedicat.

Integrare furnizori

Ne ocupăm de gestionarea și coordonarea furnizorilor implicați în organizarea evenimentului. Lucrăm în strânsă colaborare cu furnizorii externi, cum ar fi cateringul, serviciile de închiriere echipamente, producătorii de decoruri sau alte servicii specializate, pentru a ne asigura că toți furnizorii sunt aliniați cu viziunea și standardele noastre de calitate.

Manager de proiect dedicat

Fiecare eveniment beneficiază de un manager de proiect dedicat, care va coordona și supraveghea întregul proces, asigurându-se că toate detaliile sunt planificate și implementate în mod corespunzător.